<

Hjemmeside30-05-2015 - 10:00

Ny hjemmeside til Ejerforeningen Metropolis

Nu har Ejerforeningen - endeligt - fået en ny og opdateret hjemmeside. Den har været længe undervejs og i mellemtiden har opdateringen af den gamle hjemmeside været meget sporadisk. Dette skulle dog nu være historie, med denne nye hjemmeside. Hjemmesiden er stadigt udarbejdet i samarbejde med vores administrator Deas, og funktionerne er lig den tidligere hjemmeside, dog med et par nye funktioner og registrerings/login muligheder.

 

Væsentligst er

  • Nyt og forbedret layout
  • Ny kalender funktion med de væsentligste datoer for foreningen
  • Ny login funktion

 

Vi håber at denne nye side kan hjælpe med at skabe overblik over de mest almindelige procedurere, husorden, dokumenter mv således at alle beboere har den information som er nødvendig.

 

Bestyrelsen kan selvfølgeligt stadigt kontaktes på mail EFMetropolis@gmail.com, men vi henstiller til at man bruger 5 min på hjemmesiden før man skriver en email til bestyrelsen om noget som muligvist alledede er tilgængeligt på hjemmesiden.

 

Vi vil opdatere hjemmesiden løbende, og der er enkelte sider som stadigt er under udarbejdelse. Såfremt nogen har ønsker om sprcifikt indhold eller ændring af det nuværende hører vi gerne fra jer på efmetropolis@gmail.com

 

vh

Bestyrelsen

<